EuroCave, uitvinder van wijnkasten in 1976, biedt hoogwaardige oplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. Dankzij de ongeëvenaarde traditie van innovatie en kwaliteit is EuroCave wereldwijd de eerste keuze van wijnliefhebbers en wijnprofessionals.

Visie


De kunst van het bewaren en serveren van wijn draagt nog dagelijks bij tot het vergroten van gepassioneerde kennis met als ultiem doel genieten van wijn…een belangrijk deel van de Franse manier van leven, synoniem aan verfijning en uitmuntendheid.

 

Missie


EuroCave, de uitvinder van wijnkasten, biedt kwalitatieve, hoogwaardige oplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. EuroCave respecteert de missie van de wijnproducenten en maakt het mogelijk het beste uit de wijn te halen, ook voor veeleisende en kritische consumenten.

 

Een Iconisch Merk


Omdat smaak kostbaar is, heeft EuroCave wijn bewaar- en serveeroplossingen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het moment van proeven een pure emotie teweeg brengt… die van een ontmoeting met de wijnmaker. En als de beste wijnen wereldwijd in EuroCave wijnkasten worden bewaard, is dat omdat we altijd hebben ingezet op innovatie en ontwikkeling met het oog op het perfect bewaren en serveren van wijn.