Deelnemers Inspiratiedagen 2019


Wonen met Idee


Bij Idee ontwerpen we interieurs die een boeiende mix zijn van maatwerk en onze eigen collecties, in combinatie met bijpassende decoratie. Onze stijlen? Eigentijds, landelijk, klassiek en warm-modern. Idee specialiseert zich in het totaaladvies voor de inrichting van uw woning.

Het Bijhuis


Het Bijhuis is een trendy, gezellige ontbijt-, lunch- & aperobar in het hartje van Bornem. De binnenruimte werd volledig ingericht door Wonen Met Idee en u kan er genieten van zowel klassiekers als healthy gerechten. Naast een selectie van vaste gerechten, zijn er ook tal van suggesties op de kaart te vinden die frequent veranderen.

EuroCave


De kunst van het bewaren en serveren van wijn draagt nog dagelijks bij tot het vergroten van gepassioneerde kennis met als ultiem doel genieten van wijn…een belangrijk deel van de Franse manier van leven, synoniem aan verfijning en uitmuntendheid.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catering De Cauwer


PURE - CREATIVE - PASSIONATE

Vanuit een diepe passie om te koken, te experimenteren en te proeven is Catering De Cauwer, ofwel Thomas uitgegroeid tot een professionele home-cooking & catering service.

Cosenza


Italiaanse elegantie voor de stijlvolle vrouw.

Merken

Artimaglia . Carla Montanarini
Latinò . Même Road . Nenette . Ottod'Ame
Relish . Silvian Heach . enz.

Fotostudio Kwinten


Deze klassevolle Fotostudio in het centrum van Vlaanderen maakt tijdloze foto’s van jou en je gezin. Hun stijl straalt rust en eenvoud uit met een hoge wauw-factor. Zij helpen jouw interieur die extra persoonlijke toets te geven door een prachtig portret van jouw kinderen, kleinkinderen of gezin aan de muur of op je kast. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christine Ostyn


Alle stappen in de creatie van het ontwerpen tot de afwerking worden door Christine zelf uitgevoerd. Naast de collectie juwelen die tijdens tentoonstellingen te bezichtigen zijn, worden ook heel wat van haar creaties speciaal op maat gemaakt. Hierbij kunnen oud goud en/of stenen worden hergebruikt van juwelen die niet meer worden gedragen en toch een emotionele waarde hebben.

Staal Met Stijl


Met onze 16 jaar lange ervaring in het plaatsen van stalen ramen en deuren helpen wij u graag om uw woning of bedrijf te voorzien van “die” blikvanger helemaal zoals u hem in gedachten heeft.

What you see is what you get !

Drukkerij Graffiti


Sinds 1988 zijn wij gegroeid tot een efficiënte en veelzijdige allround-drukkerij. Dagelijks werken wij aan een gevarieerd orderpakket bestaande uit folders, huisstijlen, verpakkingen, periodieken, digiprints, affiches, uitnodigingen, stickers, verenigingsbladen, familiedrukwerk, boeken, omslagen, kaften, formulieren ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cinedream


Sinds 2004 staat Cinedream garant voor het realiseren van al uw Home Cinema wensen, of u nu een bescheiden budget heeft of een complete ruimte tot in de puntjes wil inrichten. Cinedream staat steeds klaar om uw dromen te realiseren.

Jaguar De Ridder


Het DNA van Jaguar is onmiddellijk herkenbaar in heel ons gamma. Een onmiskenbare zuiverheid van lijnvoering loopt als rode draad door al onze modellen. Wendbaar en krachtig, aerodynamisch en verleidelijk, zelfverzekerd en instinctief: allemaal eigenschappen die in onze auto's tot uitdrukking komen.

VG Tailoring


Bij VG Tailoring worden pakken op maat gemaakt voor elk individu en er wordt enkel gewerkt met de beste natuurlijke materialen. Naast pakken op maat, legt VG Tailoring ook de focus op jassen, broeken, jeans, overhemden, schoenen en riemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MV Dak & MV Solar


Onze jarenlange ervaring in combinatie met kwalitatieve materialen vormt vakmanschap om echt trots op te zijn. Onze dakwerkers bezorgen over de nodige kennis om al uw werken tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om het plaatsen van platte daken of hellende daken, herstellingen aan bestaande daken, dakpannen, -leien of dakgoten... Wij bezorgen u het beoogde resultaat.

Platinum Wellness


Door ons ruim aanbod aan wellness artikelen (massage spa’s/jacuzzi’s, sauna’s, infraroodcabines, zwemspa’s,…) kunnen we samen met u op zoek gaan naar de privé wellness van uw dromen. Als hoofdinvoerder van Platinum Spas in Tennessee/USA kan u bij ons ook terecht voor Therapeutische jacuzzi’s. Deze jacuzzi’s worden samengesteld door een team van sportartsen en kinesisten.

Quan Garden Art


Quan gaat over samen zijn, verenigd rond vuur, de tijd van ons leven hebben. Quan promoot de lifestyle-ervaring in de buitenlucht door een hele reeks buitengewone producten aan te bieden: meubels, verlichting, kookapparatuur en meer. Ze zijn prachtig vormgegeven, vakkundig met de hand vervaardigd en ongelooflijk functioneel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Johan David


Johan David fabriceert al 32 jaar haute-couture.

De Italiaanse styliste woont in Firenze, de vellen worden zorgvuldig geselecteerd in Milaan.

Fabricage vindt plaats op de bel-etage in het kasteel van Boutersem.

Kraeyhof


Centraal bij kraeyhof staat en ruim en gevarieerd assortiment. Dit zorgt ervoor dat iedere klant iets vindt dat past bij zijn of haar smaak en de gelegenheid: of u nu komt voor een bos bloemen om uw partner te verrassen, voor een trouw, of om een groet te brengen aan een overledene: u vindt wat u zoekt bij Kraeyhof. U kan uiteraard ook rekenen op niet alleen een grote keuze aan bloemen en boeketten, maar ook op een goede kwaliteit van het product. "Zeg het met bloemen" wordt al eens gezegd, maar bij Kraeyhof zeggen de bloemen het zelf!

Casa Costes


CasaCostes, uw partner om uw droom in Spanje te realiseren!
Met een kantoor te Zandhoven en een kantoor in Villajoyosa, zetten wij sterk in op een persoonlijke begeleiding voor een aankoop te Spanje. (Costa Blanca).
Zowel in Spanje als in België wordt u in uw eigen taal verder geholpen. Naast een ruim aanbod van nieuwbouwprojecten, bouwen wij ook in heel Spanje op maat op een grond naar keuze. Ook voor informatie mbt fiscaliteit, sleutelbeheer, verhuurmogelijkheden etc…kan U bij ons terecht.