Wonen met Idee


Bij Idee ontwerpen we interieurs die een boeiende mix zijn van maatwerk en onze eigen collecties, in combinatie met bijpassende decoratie. Onze stijlen? Eigentijds, landelijk, klassiek en warm-modern. Idee specialiseert zich in het totaaladvies voor de inrichting van uw woning.

EuroCave


De kunst van het bewaren en serveren van wijn draagt nog dagelijks bij tot het vergroten van gepassioneerde kennis met als ultiem doel genieten van wijn…een belangrijk deel van de Franse manier van leven, synoniem aan verfijning en uitmuntendheid.

Catering De Cauwer


PURE - CREATIVE - PASSIONATE

Vanuit een diepe passie om te koken, te experimenteren en te proeven is Catering De Cauwer, ofwel Thomas uitgegroeid tot een professionele home-cooking & catering service.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cosenza


Italiaanse elegantie voor de stijlvolle vrouw.

Merken

Artimaglia . Carla Montanarini
Latinò . Même Road . Nenette . Ottod'Ame
Relish . Silvian Heach . enz.

Staal Met Stijl


Met onze 16 jaar lange ervaring in het plaatsen van stalen ramen en deuren helpen wij u graag om uw woning of bedrijf te voorzien van “die” blikvanger helemaal zoals u hem in gedachten heeft.

What you see is what you get !

Fotostudio Kwinten


Deze klassevolle Fotostudio in het centrum van Vlaanderen maakt tijdloze foto’s van jou en je gezin. Hun stijl straalt rust en eenvoud uit met een hoge wauw-factor. Zij helpen jouw interieur die extra persoonlijke toets te geven door een prachtig portret van jouw kinderen, kleinkinderen of gezin aan de muur of op je kast. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heyman Reference


Opgericht in 1985 en uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf voor het aanbieden van totaalconcepten in sound en vision.

We zijn gespecialiseerd in het uitwerken van totaalconcepten in audio, video, domotica en IT infrastructuur.

Claire Moens Jewel Design


Bij de creatie van een juweel, laat Claire zich inspireren door de persoonlijkheid van het individu. Juwelen worden als het ware “op persoon” gemaakt. Elk ontwerp dat zij maakt is uniek: er wordt slechts één exemplaar van vervaardigd. Ook edelstenen die klanten al in hun bezit hebben, vinden hun plaats in haar creaties.

Drukkerij Graffiti


Sinds 1988 zijn wij gegroeid tot een efficiënte en veelzijdige allround-drukkerij. Dagelijks werken wij aan een gevarieerd orderpakket bestaande uit folders, huisstijlen, verpakkingen, periodieken, digiprints, affiches, uitnodigingen, stickers, verenigingsbladen, familiedrukwerk, boeken, omslagen, kaften, formulieren ...

 
 
 
 
 
 
 
 

Luxury Wood Concepts


De oorsprong van Luxury Wood Concepts vond reeds 40 jaar geleden plaats toen vader Van Eetvelde een schrijnwerkerij opstartte. Over de jaren heen werd de schrijnwerkerij stilaan uitgebreid en werden de eerste houten tuinhuizen en chalets gerealiseerd. Het bedrijf werd al gauw een echt begrip, van kwaliteit en degelijkheid, in de wijde omgeving.

Tesla


Tesla is een Amerikaanse producent van elektrische auto's en vrachtauto's, zonnepanelen en batterij-pakketten voor thuis- en industrieel gebruik. Het bedrijf exploiteert een eigen wereldwijd netwerk van verkooppunten om haar voertuigen aan de man te brengen, een eigen netwerk van laadpunten ("Superchargers") en de Gigafactory: 's werelds grootste productiefaciliteit.

Sand Blast Projects


Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het zandstralen/luchtgommen van allerlei soorten objecten en ondergronden.
Oude afwerkingslagen, verf, beits en was worden door ons verwijderd, waardoor het mooie onderliggende hout weer in zijn oude glorie wordt hersteld. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen en vrijblijvende offerte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MV Dak & MV Solar


Onze jarenlange ervaring in combinatie met kwalitatieve materialen vormt vakmanschap om echt trots op te zijn. Onze dakwerkers bezorgen over de nodige kennis om al uw werken tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om het plaatsen van platte daken of hellende daken, herstellingen aan bestaande daken, dakpannen, -leien of dakgoten... Wij bezorgen u het beoogde resultaat.

Platinum Wellness


Door ons ruim aanbod aan wellness artikelen (massage spa’s/jacuzzi’s, sauna’s, infraroodcabines, zwemspa’s,…) kunnen we samen met u op zoek gaan naar de privé wellness van uw dromen. Als hoofdinvoerder van Platinum Spas in Tennessee/USA kan u bij ons ook terecht voor Therapeutische jacuzzi’s. Deze jacuzzi’s worden samengesteld door een team van sportartsen en kinesisten.

Wout's Gin


Wout ontwikkelde zijn gin in zijn eigen loods. Met zijn ginmobiel zal hij deze zomer op heel wat evenementen en avondmarkten verschijnen! “Op basis van het smaakpalet serveren wij onze gin met de perfecte tonic en een half schijfje limoen, waardoor hij lekker en fris is. Door de zachte smaak is het eveneens mogelijk hem puur te drinken.”

-Lees het volledige artikel op hln.be-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Johan David


Johan David fabriceert al 32 jaar haute-couture.

De Italiaanse styliste woont in Firenze, de vellen worden zorgvuldig geselecteerd in Milaan.

Fabricage vindt plaats op de bel-etage in het kasteel van Boutersem.

 
 

 

Beursplan

Hoofdgebouw:
Het Pakhuis & Notarishuis – EuroCave – Cosenza – Claire Moense Jewel Design

Bijgebouw:
Luxury Wood Concepts – Staal Met Stijl – Heyman Reference

Tenten: 
A) Drukkerij Graffiti
B) Fotostudio Kwinten
C) Extra activiteiten tent
D) Tesla
E) Sand Blast Projects
F) MV Dak & MV Solar
G) Platinum Wellness
Wout’s Gin & Catering de Cauwer