Wonen Met Idee is inmiddels al 20 jaar toonaangevend op het vlak van Interieur. Onze collecties worden gepresenteerd in onze twee interieurzaken Het Notarishuis en Het pakhuis, maar u kan deze ook steeds bekijken op onze vernieuwde website.

Ons interieurconcept


Bij Idee ontwerpen we interieurs die een boeiende mix zijn van maatwerk en onze eigen collecties, in combinatie met bijpassende decoratie. Onze stijlen? Eigentijds, landelijk, klassiek en warm-modern. Idee specialiseert zich in totaaladvies voor de inrichting van uw woning.

 

Onze ontwerpen vertrekken steeds vanuit uw woning en uw visie op wonen en leven. Om u goed te leren kennen, brengt onze interieurarchitect een bezoek bij u thuis. We leggen hier met u de belangrijke structuren vast in een plan van indeling. Vervolgens creëren we een interieurontwerp en selecteren de bijpassende meubelstukken, materialen en het ideale kleurenpalet. Indien gewenst helpen we u met de verdere aankleding zoals raamgarniering en decoratiestukken. Onze werkwijze leidt tot een uniek eindresultaat: een persoonlijk interieur in totale harmonie.

 

Onze aanpak gaat nog verder als u dat wenst. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een netwerk van betrouwbare specialisten, waar we in nauw overleg mee samenwerken. Aanbouw, schilderwerk, smeedwerk of een haard nodig? Wij brengen u in contact met de juiste partner. Een droom wordt werkelijkheid…

 

Unieke en gepersonaliseerde ontwerpen


Bij Wonen met Idee staan we garant voor originele interieurs met maatwerk en eigen ontwerp, een quasi onbeperkt gamma aan kleuren en materialen.

 

Naast de basis, ook oog voor de details


Bij Idee is er veel oog voor detail, zowel bij de basisstukken als de decoratie. Onze winkels worden door onze interieurarchitecten zorgvuldig aangekleed met talrijke decoratie-items en kunstwerken. Deze originele aankleding wordt uiteraard verkocht en zorgt voor de perfecte afwerking van uw woning.

 

Service


Goed opgeleide verkopers en interieurarchitecten zorgen voor een professioneel advies, al dan niet bij de klant ter plaatse. Onze burelen volgen de projecten mee op en plannen de levering en na-service in. Onze eigen plaatsers zijn opgeleid om met het nodige geduld uw gekocht meubilair, raamgarniering of inbouwproject te plaatsen. Onze doelstelling bij elke verkoop is een tevreden klant en goed eindresultaat.  We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Aarzel niet om ons te contacteren bij enige onenigheid. Samen zoeken we naar de gepast oplossing!

 

Correcte Prijs en Prijsgarantie


Wij garanderen een correcte prijs/kwaliteitsverhouding en tevens een eerlijke prijs voor al onze klanten. Onrealistische prijzen en kortingen zijn bij ons taboe. Vindt u hetzelfde product ergens anders goedkoper? Laat het ons zeker weten en wij passen onze prijs aan.