Wonen met Idee wil graag de kunst & ambacht meer in de verf zetten. Notarishuis Inspiratiedagen is daar de perfecte aangelegenheid voor!

Op zaterdag 25/08 zullen verschillende kunstenaars en ambachtslieden hun werken tentoonstellen in de tuin van Het Notarishuis.

Kom zeker langs en laat u inspireren!

Bekijk hieronder al enkele van onze partners:

Suzy Suy


Toen ik enkele jaren geleden van mijn passie, het schilderen, mijn beroep kon maken, werd ‘het Notarishuis’ één van mijn eerste verdeelpunten. Het is nog altijd de plek waar de meeste van mijn werken te zien zijn. Zowel van de abstracte als van de figuratieve schilderijen zijn er steeds verschillende en wisselende werken in huis.

Ik leef me graag in deze beide stijlen uit, steeds met gedempte kleuren, vaak met structuur gemengd in de verf. Ik tracht ook altijd datgene te maken wat ik zelf ook graag in mijn omgeving zou hangen. Het is vooral belangrijk om een klik te voelen met het werk… Iets waar men blij van wordt, waar m'n graag zijn blik op laat rusten, zal steeds een meerwaarde geven aan elk interieur.

 

www.suzysuy.be

www.facebook.com/dekoratieopdoek

Mknives


Weinig mensen kennen het verschil in keukenmessen, tot ze het zelf ervaren hebben. Weet jij waar je terecht kunt voor een keukenmes van uitstekende kwaliteit? Mijn naam is Sander Miesse en met mijn bedrijf Mknives geef ik hierop het antwoord. Het maken van vlijmscherpe messen is mijn passie. Ik ben van mening dat passie het vuur en de motor is voor elke hobby of beroep. Alleen als je vol overtuiging doet wat je doet, kun je het beste uit jezelf halen. Ik streef er dan ook naar om de lat voor mijzelf steeds hoger te leggen.

Ik ben een ambitieuze en gepassioneerde messenmaker. Ieder mes dat ik vervaardig, is een uniek project die de vergelijking met de messen van de grootste en meest aansprekende fabrikanten glansrijk zal doorstaan. Het is niet alleen een uitstekende partner voor iedere professionele kok, maar ook hét pronkstuk van de keuken. Ik nodig je uit om een kijkje op mijn website te nemen.

 

www.mknives.eu

www.facebook.com/MknivesBelgium

L'arogante


L’Arogante wordt gebrouwen met lichte moutsoorten die het zijn blonde kleur geven.
De gist en de mout werden geselecteerd om de hoparoma’s ten volle tot hun recht te laten komen.

Drie verschillende hopsoorten geven het bier zijn typische zachte bitterheid en unieke fruitige aroma’s.

We zijn fier op ons land en dat tonen we door onze nationale driekleur naar voor te schuiven. We zien het als onze missie om onze nationale biercultuur te promoten door dit bier van hoge kwaliteit dat aansluit bij onze mooie traditie maar ook beïnvloed is door nieuwe evoluties.

Onze slogan is niet voor niets :
Bier maakt eendracht !

 

www.larogante.be

www.facebook.com/laroganteBelgique

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kristin Van Tuyne


Haar oeuvre omvat talrijke schilderijen in acryl en acquarel. De thema’s van haar werken zijn vooral kinderen , speels en los geschilderd “de verf laten lopen over het doek” zegt ze zelf.

Experimenteren doet ze met natuurlijke materialen: bloemen, klei, grassen, dingen doen die ze graag doet en waarbij ze zich goed voelt. Regelmatig geeft ze thuis verschillende workshops. Kristin Van Tuyne is een artistieke duizendpoot die steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Creatief bezig zijn is voor haar een uitlaatklep!

Naast schilderijen maakt Kristin ook beelden in verschillende materialen en ontwerpt ze servies en juwelen in keramiek.

 

www.kristinvantuyne.be

www.facebook.com/kristin.vantuyne

Ingrid Van Den Broeck


Ingrid Van den Broeck werd geboren in Heultje (provincie Antwerpen) en groeide op in de Kempen! Zij woont in Klein Brabant en verblijft geregeld in Zeeland.

Het zijn beiden regio's met karakteristieke natuur en markante landschappen die een belangrijke inspiratiebron zijn voor haar aquarellen en olieverfwerken.

De fascinatie voor de natuur en beeldende kunst zat er bij haar al vroeg in. Begonnen met kalligrafie, is zij zich daarna meer gaan toeleggen op schilderen en uiteindelijk vond zij haar ware roeping in het aquarelleren en olieverfwerken.

Daarin ontwikkelde ze een impressionistisch minimalisme dat tegelijk gedurfd en treffend is!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Beursplan

Hoofdgebouw:
Het Pakhuis & Notarishuis – EuroCave – Cosenza – Claire Moense Jewel Design

Bijgebouw:
Luxury Wood Concepts – Staal Met Stijl – Heyman Reference

Tenten: 
A) Drukkerij Graffiti
B) Fotostudio Kwinten
C) Extra activiteiten tent
D) Tesla
E) Sand Blast Projects
F) MV Dak & MV Solar
G) Platinum Wellness
Wout’s Gin & Catering de Cauwer